Előadásaink

„Habiszti – csak azért is élünk és táncolunk”, a holokauszt emléknapra készült, öt koreográfus, egy este a Sárközi Gyula társulat előadásában. Mi az életet ünnepeljük: egyszerűen jövünk, adunk és önfeledten táncolunk.

Egyszer...amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdõben, egy éjjel gyönyörű gyógyító erejű virág nõtt a rét közepén, és a varázsvirág visszakergette a szürkebogarakat a föld alá. Ám egy napon hatalmas vihar támadt, és letörte a varázsvirágot...

A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a nevelőintézetből a szeretet ünnepén kiosonnak és az utcán az embereket nézik, ahogy készülődnek karácsony ünnepére.

-2023. november 30-án volt a premierje a nagy sikerű, 15 éve nem játszott LGT Táncképek című darab felújításának, amely a legendás zenekar immár klasszikusnak számító  dalait kelti életre.

Közreműködnek a Budapesti Operettszínház táncművészei, a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Madách Tánc- és Színművészeti Iskola és Szakgimnázium valamint a Sárközi Gyula Társulat táncművészei